joomla templates top joomla templates template joomla

Szegedi siker

Szegedi siker

 

A fülöpi Piros Mályva Népdalkör október 24-én, Szegeden, részt vett a „Népek tánca, népek zenéje” versenysorozat középdöntőjén, ahova a vásárosnaményi elődöntőből jutott tovább. A középdöntőt a Novotel Hotel színháztermében rendezték meg, ahol a versenyzők 24 színvonalas produkciót mutattak be. Három tagú, szakmai zsűri figyelte és pontozta a csoportok teljesítményét, és egyenként 0-50 pontig értékelték a versenyzőket.

Nagy örömünkre a mi népdalkörünk, a maximálisan elérhető 150 pontból, 147 pontot kapott a zsűritől. Így reménykedve várják a középdöntők végét, amikor kiderül, hogy ki vehet részt a december 7-8-9-én megrendezésre kerülő döntőn.

Gratulálunk a csoport minden tagjának, további sikeres szereplést kívánunk!

Nívódíj

A fülöpi Népdalkör 2010. november 6-án a Vass Lajos Népzenei Szövetség Kárpát-medence-i döntőjén vett részt. A döntőt megelőzően megyei illetve regionális elő és középdöntőkön kellett olyan eredményt elérni a csoportnak, hogy a döntőben képviselhesse régiónkat.

A döntőben határainkon belülről és túlról 180 csoport mutatta be tudását, akiket a szakmai zsűri közel 8000 szereplő közül választott ki.

A döntőn nagy tudású mezőnyben és szigorú szakmai zsűri előtt kellett bizonyítani tudásukat, produkciójukért kiemelt Nívódíjat érdemeltek ki.

A csoport minden tagjának szívből gratulálunk és mind az éneklésben, mind magánéletükben további sikereket és ehhez nagyon jó egészséget kívánunk.