joomla templates top joomla templates template joomla

Az őszi szezon értékelése

Az első két forduló remek eredményei után minden fülöpi szurkoló hasonlóan jó folytatást és szép sikereket várt egyesületünktől. Sajnos ez nem sikerült, így csapatunk 11 ponttal a 11. helyen zárta az őszi szezont.

 

Ez a helyezés kicsit csalódás a számunkra, hiszen ennél jóval többre hivatott ez a csapat. Hozzá kell tenni, hogy nagyon sok nehézség hátráltatott minket, a bajnokság végére már sokszor a megcsappanó létszám is problémát okozott. Négy játékosunk elment külföldre dolgozni, emellett több labdarúgónk is megsérült, és az ő hiányukat nem igazán tudtuk pótolni. Szerencsére az  akarattal nem volt gond, s így azért még sikerült néhány jó eredményt is elérnünk. Az 5-2-es vereség ellenére talán mindenki számára kellemes élmény lehetett a DEAC II elleni meccs, hiszen az ellenfélben három volt válogatott labdarúgó (Sándor Tamás, Madar Csaba, Kerekes Zsombor) is szerepelt. Bányai Imre és Orosz István rengeteg munkát végzett a jó szereplés érdekében, s reményeink szerint ennek a "befektetésnek" köszönhetően a tavasszal téli álmunkból felébredve nagyot "harap" majd a csapat.

 

Ehhez természetesen a távozókat új játékosokkal kell pótolnunk, bízom benne, hogy sikerül megfelelő képességű labdarúgókat igazolnunk, akik ténylegesen hasznos játékukkal segítenek minket a jó eredmények elérésében.

A felkészülést január közepén fogjuk elkezdeni, és így két hónapunk lesz arra, hogy fizikálisan és taktikailag is olyan szintre kerüljünk a bajnokság kezdetéig, ami elegendő lehet az előrelépéshez.

Ifjúsági csapatunk 12 ponttal a 11. pozícióban zárta az őszi szezont. Ez a tavalyi második helyhez képest visszalépésnek számít, ám az igazsághoz tartozik, hogy az előző kerethez képest nagyon sok a változás, és az új játékosoknak még idő kell a megfelelő szint eléréséhez. Sajnos itt is kevés a létszám, több olyan mérkőzésünk is akadt, ahol üres volt a cserepad. Ezért várunk minden helyi, 14 életévet betöltött focizni kedvelő fiút, aki szeretne nálunk sportolni.

 

Végül köszönöm minden támogatónknak és szurkolónknak a segítséget, és a csapat nevében minden olvasónak ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!