joomla templates top joomla templates template joomla

Tanévzáró a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában

2017. június 22-én került megrendezésre a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola tanévzáró ünnepsége. Az iskola tornatermébe osztályonként vonultak be a gyermekek az osztályfőnökök vezetésével, ezután a zászlóbehozatalra került sor.

A Himnusz meghallgatása után Szilágyi Zsombor 2. osztályos tanuló köszöntötte a nyári szünidőt. Iskolának igazgatónője, Popovics Ferencné ismertette a jelenlévőkkel tanévzáró gondolatait. Néhány statisztikai adatot is közölt a tanulmányi eredményekkel kapcsolatosan. Ezt követően Horváth Mária 5. osztályos tanuló szavalatával búcsúzott a tanévtől. Intézményünk vezetője megjutalmazta azokat a tanulókat, akik egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Jutalmul könyveket, okleveleket vehettek át a kitűnő és a jeles tanulóink, majd emléklapban és ajándékban részesültek azok a személyek, akik sokat fáradoztak iskolánkért. Hutóczki Péter, Fülöp község polgármestere is elmondta tanévzáró gondolatait, s megjutalmazta azt a tanulót, aki a nevelőtestület döntése alapján a legtöbbet javított ebben a tanévben. Ez a tanuló egy biciklit vehetett át jó tanulmányi eredménye jutalmául. Nagy örömünkre a polgármester úr felajánlotta, hogy minden tanulónak az önkormányzat fogja megvenni iskolánk nyakkendőjét. Ez a felajánlás minden jelenlévőt teljesen meghatott.

Iskolánk tanulói Sulina Erika tanító néni vezetésével elénekelték a „Legyetek jók, ha tudtok” című dalt, majd iskolánk igazgatóasszonya közérdekű információkat osztott meg a jelenlévőkkel. Tanévzáró ünnepségünk a zászlókivitellel, és az osztályok kivonulásával ért véget.

Kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést és boldog nyarat!

 

 

Fülöp, 2017. június 26.                                 

Bordás Erzsébet Renáta