joomla templates top joomla templates template joomla
Üdvözöljük honlapunkon!
Nyírábrányi Közös Önkormányzati Hivatal Fülöpi Kirendeltsége

Cím: 4266 Fülöp, Arany János u. 19. Telefon: (52) 208-491 e-mail: fulop.polgarmester@gmail.com

Orvosi rendelő

Cím: 4266 Fülöp, Arany János u. 15. Telefon: (52) 208-482

Fülöpi Általános Iskola

Cím: 4266 Fülöp, Kossuth Lajos u. 30. Tel.: 06(52) 596 - 038 Tel./Fax: 06 (52) 209 - 062 E-mail: fulopialt@freemail.hu

Fülöpi Óvoda

Cím: 4266 Fülöp, Óvoda u. 1. Tel: 52/208-483 Email: fulopiovoda@vipmail.hu.

Görög katolikus templom
Római katolikus templom
Református imaház
Bánházi kápolna
Bánházi tájház
Községi sportpálya

Óévbúcsúztató szilveszteri mulatság

A hagyományokhoz hűen, az óév utolsó napján a szilveszteri mulatság helyszínéül szolgáló Fülöpi Művelődési Ház ünnepi fényekbe és díszítésbe öltözve várta a helyi, valamint a környező településekről érkező vendégeket.

Az üdvözlőital és az azt követő helyfoglalás után, Hutóczki Péter polgármester úr köszöntötte a jelenlévőket. Polgármester úr köszönetet mondott mindazoknak, akik kis településünket választották az óévbúcsúztatás helyszínéül, illetőleg sajnálatát fejezte ki mindazok számára, akik a nagy érdeklődésre való tekintettel nem tudtak eljönni.

A meghívókon előzetesen beharangozott meglepetés műsor fél nyolckor vette kezdetét, aminek során a Joy Orient debreceni hastánc csapat előadását élvezhettük. A rendszerint rangos eseményeken fellépő és számos díjat elhódító táncosok legkülönlegesebb produkciójukat is elhozták nekünk. A sötétségbe borult nagyteremben LED-es fényárban úszó angyalok különleges táncait csodálhattuk meg.
Az előadást követően svédasztalos vacsora várta a vendégeket. Miután mindenki evett, ivott, kellően jóllakott, a talpalávalót biztosító Jakab Józsi pezsgő dallamai mellett, ideje korán megtelt a tánctér.
A sokak által várt tombolasorsolás sem maradhatott el, aminek eredményeként számos ajándék talált gazdára.

Pontban éjfélkor a Himnusz eléneklésével, valamint közös pezsgőzéssel búcsúztatattuk az óévet, illetőleg Hutóczki Péter polgármester újévi jókívánságai után köszöntöttük az újévet.
A közös koccintás és az újévi jókívánságok átadása után, ismét megteltek az asztalok finomabbnál finomabb ételekkel.

Az óévbúcsúztató hajnalig tartó mulatozással, kötetlen beszélgetéssel zárult.

A szilveszteri buli sikeres megvalósulásáért köszönet illeti többek között Fülöp Község Önkormányzatát, a nagyobb községi rendezvényeink hangosításának állandó felelősét, a mulatságon a talpalávalót biztosító Jakab Józsit, illetőleg mindenkit, aki valamilyen formában hozzájárult a rendezvény sikeres lebonyolításához.