joomla templates top joomla templates template joomla
Üdvözöljük honlapunkon!
Nyírábrányi Közös Önkormányzati Hivatal Fülöpi Kirendeltsége

Cím: 4266 Fülöp, Arany János u. 19. Telefon: (52) 208-491 e-mail: fulop.polgarmester@gmail.com

Orvosi rendelő

Cím: 4266 Fülöp, Arany János u. 15. Telefon: (52) 208-482

Fülöpi Általános Iskola

Cím: 4266 Fülöp, Kossuth Lajos u. 30. Tel.: 06(52) 596 - 038 Tel./Fax: 06 (52) 209 - 062 E-mail: fulopialt@freemail.hu

Fülöpi Óvoda

Cím: 4266 Fülöp, Óvoda u. 1. Tel: 52/208-483 Email: fulopiovoda@vipmail.hu.

Görög katolikus templom
Római katolikus templom
Református imaház
Bánházi kápolna
Bánházi tájház
Községi sportpálya

Asztalitenisz Mikulás Kupa

2017. december 9-én, szombaton asztalitenisz versenyt hirdettünk a Művelődési Házba, melyet szeretnénk rendszeresen, minden évben Mikulás ünnepének környékén megrendezni.

Macz József és Fülöp Gyula szervezésében, Hutóczki Péter polgármester úr és Fülöp Község Önkormányzata támogatásával az idei volt az első Mikulás Kupánk, és reméljük, hogy ez a torna idővel nagy népszerűségnek fog örvendeni a sportolni vágyók körében.

A bajnokságra 7 fő jelentkezett, ami kicsit alulmúlta a várakozásainkat, de biztosak vagyunk benne, a résztvevők száma csak nőni fog a következő küzdelmeken. A verseny 3 asztalon zajlott, külön köszönet Hutóczki Péter polgármester úrnak és Bálega Ferenc vállalkozónak a sporteszközök biztosításáért, Lakatos Péternek pedig a szállításért és a segítségéért vagyunk hálásak. Mivel kevesen indultak a versenyen, ezért úgy döntöttünk, mindenki játszik mindenkivel, és ez alapján hirdetünk végeredményt. A győztes a minden mérkőzését elég magabiztosan nyerő Horváth Attila lett - aki egyébként igazolt versenyző - és a páros küzdelmekben is az első helyen végzett Szabó Lászlóval az oldalán.

Az 1. Mikulás Kupa egyéni küzdelmeinek a végeredménye:
1. Horváth Attila (Nyíracsád)
2. Sipos László (Fülöp)
3. Szabó László (Nyíracsád)
4. Fülöp Gyula (Fülöp)
5. Macz József (Debrecen, volt fülöpi lakos)
6. Váczi Lajos (Ebes)
7. Koós Balázs (Ebes)

A páros küzdelmek végeredménye:
1. Horváth Attila, Szabó László
2. Fülöp Gyula, Macz József
3. Koós Balázs, Váczi Lajos

A jó hangulatban zajló verseny után minden résztvevőt megvendégeltünk a Fülöp Gyula által készített nagyon finom babgulyással, és a baráti beszélgetésen szó esett a verseny jövőjéről is. A mai napon jelenlévő versenyzőktől ígéretet kaptunk, hogy ha nem lesz akadálya, akkor a következő alkalomkor is eljönnek, és reményeink szerint sokan fognak még hozzájuk csatlakozni. Az ebéd után következett az eredményhírdetés, és a dobogósok jól megérdemelt díjait Fülöp Míra adta át.

Köszönjük szépen Hutóczki Péter polgármester úrnak és Fülöp Község Önkormányzatának a verseny lebonyolításához való hozzájárulást és segítséget, Macz Józsefnek és Fülöp Gyulának  a szervezést, az áldozatos munkát és a támogatást, Sipos Lászlónak a hozzájárulást és természetesen minden versenyzőnek és résztvevőnek a mai nap szebbé varázslását! Jövőre találkozzunk ugyanitt!