joomla templates top joomla templates template joomla
Üdvözöljük honlapunkon!
Nyírábrányi Közös Önkormányzati Hivatal Fülöpi Kirendeltsége

Cím: 4266 Fülöp, Arany János u. 19. Telefon: (52) 208-491 e-mail: fulop.polgarmester@gmail.com

Orvosi rendelő

Cím: 4266 Fülöp, Arany János u. 15. Telefon: (52) 208-482

Fülöpi Általános Iskola

Cím: 4266 Fülöp, Kossuth Lajos u. 30. Tel.: 06(52) 596 - 038 Tel./Fax: 06 (52) 209 - 062 E-mail: fulopialt@freemail.hu

Fülöpi Óvoda

Cím: 4266 Fülöp, Óvoda u. 1. Tel: 52/208-483 Email: fulopiovoda@vipmail.hu.

Görög katolikus templom
Római katolikus templom
Református imaház
Bánházi kápolna
Bánházi tájház
Községi sportpálya

Televíziós felvétel Fülöpön

2017. október 5-én, csütörtökön két fős televíziós stáb járt településünkön, hogy műsort készítsenek a számunkra oly kedves községünkről. A médiában dolgozó személyek az ősz elején már jártak Fülöpön, és annyira megtetszett nekik a helység, hogy akkor elhatározták, visszatérnek ide, és bemutatják ezt a kicsiny, Hajdú-Bihar megye északkeleti részén fekvő területet.

A Vajtó Produkció vezetője, a D1 TV-ben is munkálkodó Vajtó László műsorvezető kollégájával már előző nap megérkezett településünkre, és az Éva Vendégházban eltöltött vendégéjszaka után reggel Hutóczki Péter polgármester úr segítségével körbejárták községünket, és felvételt készítettek a különböző vállalkozásokról és Fülöp látnivalóiról, s közben interjúkat készítettek a helységünkben élő, itt dolgozó személyekkel. Délután a forgatás a Művelődési Házban folytatódott, ahol először betekintést nyerhettek a Nyugdíjas Klub életébe, a csigakészítés rejtelmeibe, majd a Gégény Liza táncoktató által felkészített helyi mazsorett és hip-hop csoport mutatta be tánctudását. A gyermekek nagyon várták ezt az alkalmat, hiszen már a hétfői próbán nagy örömmel újságolta az egyik kislány: „Benne leszünk a tévében!”. A két tánccsoport között a Sulina Erika tanárnő által vezetett Piros Mályva Népdalkör nagyon szép énekhangra épülő programmal kedveskedett a stábnak és a megjelenteknek. Természetesen a kamera előtti beszélgetések itt sem maradtak el, és összességében tévéseink elégedetten zárhatták a mai napot, hiszen bőven volt forgatni való településünkről és az itt lakókról.

A Vajtó és a Világ című útifilm-sorozat műsorvezetője megígérte, amint a nyilvánosság számára is elérhető lesz a film községünkről, tájékoztatni fognak róla, és a honlapunkon is megjeleníthetjük a felvételt. Köszönjük szépen a Vajtó Produkciónak, hogy öregbítik Fülöp hírnevét, és reméljük, hogy a televízió nézőknek is tetszeni fog ez a még országszerte kevésbé ismert ligetaljai gyöngyszem.